Köksrenovering

Tjänster som upptar vårt största fokus är allt inom

Köksrenovering – Kök – Renovering

Vi på Hällsjö Bygg AB är din lokala snickare och byggfirma i Matfors, Sundsvall. Ring så hjälper vi dig med alla sorters projekt. Våra snickare utför allt från små projekt till renovering, kök och köksrenovering.

Funderar du på att utföra renovering av ditt hus eller kanske garaget? Har du ombyggnadsplaner? Anlita oss!
Renovering är det bästa sättet att förbättra byggnadens estetiska utseende och förlänga byggnadens livslängd.

Vi jobbar noggrant och effektivt för att uppnå bra och snabba resultat. Dessutom är vi alltid flexibla och anpassar oss gärna efter våra kunders särskilda önskemål. Vi lägger fokus på dig som kund och vad du har för behov av renovering.

Renovering kan innebära stora investeringar, men hos oss hittar du ett optimalt resultat till förmånliga priser! Om du är en privatperson, kan du så klart nyttja ROT-avdraget.

Kök
Vore det inte skönt att veta att den som hjälper dig att rita ditt kök också ser till att det blir rätt monterat och installerat? – Vi gör det!
Vi menar att ett kök mer eller mindre en arbetsplats och samlingsplats – många använder sitt kök mer än något annat rum i hemmet! Därför vill ni att ert kök ska vara prisvärt och av hög kvalitet och finish! Kontakta oss på Hällsjö Bygg AB och anlita våra snickare när du önskar göra din köksrenovering.

Vi på Hällsjö Bygg AB utför högkvalitativa köksrenoveringarSundsvall, Matfors, Attmarby, Allsta, Birsta, Alnön.

Hällsjö Bygg AB står för kvalitet!
Köksrenovering, Kök,  Renovering, Sundsvall, Matfors, Attmarby, Allsta, Birsta, Alnön