Takbyte

Tjänster som upptar vårt största fokus är allt inom

Tak – Takbyte – Takrenovering

Vi på Hällsjö Bygg AB är din lokala snickare och byggfirma i Matfors Sundsvall, ring så hjälper vi dig med alla sorters projekt. Våra snickare utför allt från små projekt till stora arbeten när det gäller Tak, Takbyte och Takrenovering.

Funderar ni på ett takbyte? Anlita oss på Hällsjö Bygg AB!

Vi är vägen till ert nya tak och vårt mål är att göra ert takbyte så smidigt som bara möjligt. För att kunna ge er en säker prisbild använder vi oss av egna byggställningar och självklart egna snickare och takläggare. I den offert ni erhåller framgår allt som ingår och även det som vi inte kan bedöma i förväg som t.ex. skicket på råspont och takstolar etc.

Vi har ett nära samarbete med leverantörer av takpapp, takpannor och plåt. Väl på plats för takrenoveringen eller takbytet så stannar våra takläggare tills de är klara med undantag om vädret inte tillåter. Vår bästa marknadsföring är nöjda kunder varför vi är mycket måna om att våra kunder återkopplar skulle där finnas önskemål om en förbättrad arbetsprocess. Som alltid försöker vi samla upp skräp som kommer fram från under det gamla taket som lätt faller ner och skräpar nedanför byggställningen så det är alltid fördelaktigt att ni rensar bort era ägodelar från husväggar och ett par meter ut.

Vår främsta marknad för takbyte och takrenovering är Sundsvall, Matfors, Attmarby, Allsta, Birsta, Alnön.

Hällsjö Bygg AB står för kvalitet!
Tak, Takbyte, Takrenovering, Sundsvall, Matfors, Attmarby, Allsta, Birsta, Alnön